Situație halucinantă în Iași! Motivul pentru care o bătrână a fost dusă la ambulanță într-o roabă. Femeia a fost cărată ca un sac de ciment

Author: Lavinia Medrea

Femeia a fost cărată ca un sac de ciment

Sursa: Captură TikTok razvanfilip75

O bătrână în vârstă de 87 de ani a fost văzută de un localnic în timp ce era dusă cu roaba spre o ambulanță BGS. Ambulanțierii spun că asta a fost dorința familiei femeii.

O femeie de 87 de ani a fost surprinsă în timp ce era cărată cu roaba spre o Ambulanță BGS. Bătrâna a fost cărată ca un sac de ciment.

Motivul pentru care bătrâna a fost dusă cu roaba spre ambulanță

„Serviciu ambulanță BGS a băgat baba în roabă”, spune martorul care a surprins tot momentul într-un videoclip.

Administratorul firmei a declarat că ambulanța dispunea de targă, dar familia și-a dorit ca bătrâna să fie cărată cu roaba.

Citește și: O nouă tragedie în România! Un bărbat din Vâlcea a atacat două persoane cu un topor și un cuțit. Una dintre victime a murit

„Noi facem transportul acestor persoane, sunt persoane dializate. Nu sunt persoane care au o urgență medicală reală.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Practic le deplasăm de la domiciliu pentru că au o anumită problemă de locomoție. În cazul de față, am discutat cu aparținătorii, cu toate părțile implicate. Fiii doamnei au hotărât ca doamna, care stă la 1, să fie adusă de ei la mașină. Și-au amenajat acel mijloc de transport spre a o aduce la ambulanță.

Noi avem ambulanțele cu tot ce trebuie, dar ei nu acceptă. Practic ne-o aduce jos.(...) Noi avem și căruț de transport. Structura blocului este cu niște holuri strâmte pe care nicio targă nu poate fi folosită”, a declarat Eduard Sersea, administrator firmă BGS, relatează Observator.

Unul dintre fiii femeii spune că targa este prea mare pentru holul blocului

„Am spus și la BGS, mai dați un brancardier și găsiți o soluție. Eu atâta pot și atâta m-a dus capul, să fac o rampă pe scări din lemn, până la etajul 1, care cu o roabă este cel mai eficace și cel mai ușor lucru. De trei ori pe săptămână o ducem cu roaba.

Citește și: O bătrână de 66 de ani, din Rusia, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei, a dezmembrat-o și a dat o parte din corp câinilor

Mama e veche în dializare de 20 și ceva de ani. Are 87 de ani, a căzut și la pat. Sunt 3 luni de când o transportăm așa. Am făcut o rampă din două scânduri lipite. Ne-au lăsat pe noi să o cărăm”, a explicat fiul femeii care a fost cărată cu roaba.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?