Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 sep 2024, 00:50

Andreea Mantea în ediția de luni, 9 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.

În ediția de luni, 9 septembrie, Julia și Gagea vor avea parte de un schimb dur de replici, motiv pentru care vor primi pedeapsă. Antoni va da explicații pentru pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Julia și Gagea vor primi pedeapsă

Continuă conflictul dintre Julia și Gagea de la ”Casa iubirii”. Gagea o va ironiza pe Julia, în timp ce aceasta îl numește ”fals”.

Gagea: Ești de doi ani aici și ești la fel de falsă din prima zi și până aici.

Julia: Ești un fals.

Nu te mai vrea nici măcar Alexandra.

Citește și: Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Gagea este de părere că Julia calcă pe toată lumea în picioare, însă în momentul în care altcineva îi plătește cu aceeași monedă, ea începe să plângă.

În urma acestui comportament, Andreea Mantea va anunța faptul că cei doi concurenți vor fi pedepsiți.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Gagea: Știu e greu, e dureros să te calce lumea în picioare și să nu poți să miști. Așa face ea, ea când calcă (o imită pe Julia), ce bine e, dar când e călcată în picioare (o imită pe Julia din nou).

Andreea Mantea: Amândoi veți fi pedepsiți.

Antoni a fost surprins alături de o tânără misterioasă

După ce mai multe poze în care Antoni apare în compania unei domnișoare misterioase au apărut în mediul online, a venit timpul ca acesta să ofere și o explicație.

Citește și: Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!” Iată cum a reacționat Sebastian

Andreea Mantea: Antoni, ce ai făcut aseară?

Antoni: Aseară în jur de ora 23:30, eu cu Moldo ne pregăteam să ieșim. Am ajuns în Centru.

Andreea Mantea: Vreau să-mi explici pozele.

Aici puteți urmări ce se va întâmpla în ediția de mâine, 9 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.