Situatie incomoda pentru Raluca! I-a trimis lui Ricardo poze in ipostaze incendiare? Iata cum au au ajuns imaginile buclucase la Simina si cum a reactionat Ricardo!

Autor: Daniela Iliuta

Raluca a fost socata sa afle ca pozele sale in ipostaze intime trimise lui Ricardo, au ajuns si la Simina.

Desi au incercat din rasputeri sa reziste tuturor obstacolelor intampinate, pana acum in relatia lor, astazi, Raluca si Ricardo s-au confruntat din nou cu o noua situatie neasteptata. 

Raluca a aflat cu stupoare ca pozele in ipostaze intime pe care le trimisese lui Ricardo de curand, au ajuns si la Simina. Cea care a deschis acest subiect sensibil a fost Viorela, care a incercat sa ii deschida ochii Ralucai, in privinta lui Ricardo. 

In vreme ce toate fetele s-au aratat impotriva gestului reprosabil facut de Ricardo, Raluca a incercat sa ii ia apararea, sustinand ca ea a fost cea care si-a asumat acest risc atunci cand a decis sa ii trimita pozele in ipostaze intime.

"Si ce, imi asum! Am trimis poze cu mine, goala! E fix treaba mea! Ce e rusine, ca ma un corp frumos?", a spus Raluca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, informatiile ajung si la urechile lui Ricardo, care reactioneaza nervos, sustinand ca nu stie nimic despre acele poze.

Intr-un exces de furie, acesta a iesit din platou pentru a aduce telefonul sa poata dovedi ca nu este adevarat nimic din ceea ce s-a spus.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.