Situație incredibilă! Alexandru Rafila ia în calcul varianta de a deveni premierul României: ”Nu e un scop în viață, e vorba de o situație dificilă”

Autor: Ana Dinu
Alexandru Rafila este pregătit să devina premierul României
Sursa: Facebook

Alexandru Rafila a declarat că este pregătit să-și asume responsabilitatea guvernării dacă PSD va ajunge în situația să facă o propunere de premier.

Reprezentantul OMS, Alexandru Rafila, susține că este pregătit să preia funcția de premier dacă PSD va ajunge în situația de a propune un reprezentant pentru această poziție.

Alexandru Rafila, pregătit să preia funcția de premier al României

Alexandru Rafila a declarat că scopul lui nu este de a deveni premier, ci este vorba de o situație dificilă care trebuie remediată. Dacă PSD va avea posibilitatea să facă o propunere pentru premier, el va fi de acord să ocupe această funcție.

”Susținerea partidului e un element important, îți dă încredere și motivație. Eu nu îmi doresc să fiu premier, nu e un scop în viață. E vorba de o situație dificilă. Dacă PSD poate veni cu o echipă de oameni, se poate discuta. Nu se pune problema ca PSD să intre în vreo combinație politică, în vreo coaliție. Noi îi lăsăm pe cei care consideră că reprezintă o alternativă la guvernare.

Să își asume responsabilitatea. Principalul lucru care s-a întâmplat în domeniul sănătății a fost lipsa asumării”,
a declarat Rafila.

Reprezentantul OMS a mai precizat că situația este una dificilă, însă în prezent există un premier la conducere, dacă acesta va fi înlăturat de furia USR-PLUS atunci logica va fi cu totul alta.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, avertisment dur: „Pandemia COVID-19 este departe de a se încheia!” Care sunt motivele?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rafila a criticat decizia lui Dan Barna de a refuza interimatul, după ce Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății.

”Aici e vorba de o lipsă de asumare de responsabilitate din partea lui Barna. În loc să înțeleagă situația dificilă în care ne aflăm și că trebuie cineva să își asume acest interimat, văd că pun presiune pe primul ministru.

Populația României are de suferit!”, a mai spus Alexandru Rafila.

Dan Barna a refuzat preluarea interimatului la Ministerul Sănătății

Dan Barna a refuzat să preia funcția de ministru interimar al Sănătății și a anunțat că Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS, după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

”România este intr-un razboi cu pandemia covid.

Demiterea ministrul Sănătăţii este o decizie unilaterală şi imatură politic, care ridică foarte multe semne de întrebare asupra capacităţii premierului Florin Cîţu de a conduce o coaliţie funcţională în această perioadă foarte complexă şi delicată pentru România”, a spus Barna.

Citeste si: Alexandru Rafila critică dur decizia de a reduce programul magazinelor în weekend: „Aplicăm metode în care nu logica e pe primul loc!” Ce soluție propune?