Situatie incredibila! Ibrahim a venit sa o ia acasa pe Beyonce de Romania, dar s-a certat grav cu Leo! Uite cum i-a umilit pe Renata si pe printul "Tiganilor"!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Situatia se schimba incredibil in viata personajelor principale de la WOWbiz. Beyonce de Romania a venit sa il cucereasca pe Leo, dar s-a trezit ca fostul ei iubit a venit sa o recupereze pe fosta lui iubita.

Dupa ce i-a transmis Madalinei ca o vrea inapoi, Ibrahim s-a certat si cu Leo de la Strehaia. "Vreau sa va spun ca nu am nimic cu Madalina si vreau sa ii spuna lui Leo sa isi vada de treaba lui si de tiganii tai. Tu ai grija de Grenada ta care se duce prin Rahova la toata lumea. Eu am venit aici ca sa spun ca Madalina minte ca nu am batut-o, ca nu am chinuit-o.

Au fost doar cateva certuri ca in orice relatie", a spus el, dar a fost contracarat imediat de Madalina. "Ibrahim minte cand spune ca au fost certuri mici intre noi si daca relatia dintre noi a insemnat ceva, sa recunoasca ce a facut. O femeie se tine cu respect, nu cu forta sau sa te respecte de frica.", i-a spus Beyonce.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16787692/1/media-144134925835653400.jpg
Si aici nu s-a terminat totul pentru ca Ibrahim a trecut la atacuri sub centura.

"Bai, Leo, vrei sa iti aduc filmari cu Renata cand facea de toate pentru o rochie? Eu inca mai pot, nu ma striga lumea pe strada "Leo, prostul!" Tu, fara bani, esti nimeni. Tu ti-ai platit smecheria cu bani multi. Eu nu vreau sa ajung ca tine sa nu am bani sa cumper o pizza. Esti gascan, rata, prost rau.", a rabufnit fostul iubit al lui Beyonce de Romania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16787692/1/media-144134926331138700.jpg
Lucrurile

au degenerat, iar Ibrahim si-a continuat atacul. "Vrei sa iti spun unde are Renata alunite? Se dezbraca in direct sa arate, sa vezi ca asa e? Eu o stiu de cand ea statea in genunchi si eu in picioare. In cinci minute o iau pe Renata de aici. Am poze in telefon cand ma sarut cu ea. Sa confirme si Madalina, sa spuna tot.", a aruncat el bomba.( sursa wowbiz.ro)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.