Situație incredibilă la Survivor România 2021. Cine este favoritul publicului? A treia nominalizare a avut loc la consiliul din această seară. Ce concurent din echipa Faimoșilor a fost propus spre eliminare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 feb 2021, 00:22
Cine a fosta ales favoritul publicului? Cine a fost propus spre eliminare?

Publicul și-a ales favoritul și în această săptămână, cine este concurentul din echipa Faimoșilor care a strâns cele mai multe voturi și va fi nevoit să facă o nouă nominalizare. Ce concurent a fost propus spre eliminare?

A fost o săptămână intensă la Survivor România 2021 cu multe schimbări, trei concurenți au fost descalificați și au plecat acasă, iar alți trei concurenți au fost nominalizați spre eliminare. Cine este concurentul favorit al publicului care va face o nouă nominalizare la consiliul din această seară?

Cine este concurentul cel mai îndrăgit de public de la Survivor România?

A fost o seară plină de surprize la Survivor România începând cu jocul de comunicare și premiul suplimentar.

Faimoșii au avut parte de momente emoționante cu mesaje de la fanii de acasă care îi susțin pe fiecare traseu din fața micilor ecrane, dar și cu poze de la cei dragi care le duc dorul. Echipa roșie s-a bucurat de un prânz copios care le-a lipsit cu desăvârșire la Survivor România.

A venit și momentul consiliului, doi concurenți sunt propuși spre eliminare, Roxana Nemeș și Simona Hapciuc.

Daniel Pavel a anunțat favoritul publicului.

”Concurentul din echipa Faimoșilor clasat pe primul loc în preferințele publicului. Concurentul care a acumulat cele mai multe voturi din parte publicului este Jador”

Citeste si: Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

Publicul și-a ales favoritul acestei săptămâni, cel mai iubit concurent din echipa Faimoșilor este nimeni altul decât Jador. Acesta a fost ales pentru a treia oară favoritul publicului în competiția din Republica Dominicană.

Citeste si: Culiță știa că va avea o fetiță, dar a primit vestea care a schimbat totul! Reacția lui incredibilă la Survivor România 2021! Daniela Iliescu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a făcut cea de-a treia nominalizare a săptămânii

Jador a fost pus din nou în postura de a face o nominalizare, la fel ca de fiecare dată i-a fost foarte greu să aleagă un coechipier pe care să-l trmită spre eliminare.

”Este cea mai grea decizie pe care o pot lua, nici nu am vorbit cu nimeni, e foarte greu pentru mine, trebuie să iau o decizie corectă, îmi e foarte greu, nu știu, simt nevoia să mai mulțumesc oamenilor acum, dar trebuie să iau decizia, e foarte complicat pentru mine,

trebuie să iau o decizie corectă.”,  a mărturisit Jador.

Jador a luat cea mai dificilă, dar și cea mai corectă decizie după părerea lui, concurentul pe care l-a propus spre eliminare este Majda, pentru că se numără printe cei mai slabi concurenți.

”Sincer nu! Nu mă așteptam și nici nu mă consider una dintre cele mai slabe fete, astea sunt discuțiile lor, eu mereu le-am spus că  nu mă consider o verigă slabă, am dus lupta până în final, niciodată nu m-am văitat, chiar dacă am căzut

m-am ridicat și am continuat, este posibil să fiu văzută o verigă slabă în ochii unora pentru că nu sunt foarte ușor influențabilă și pentru că întotdeauna am zis că voi face totul cu suflet, dar asta nu înseamnă că mă supără.”, a spus Majda.

Majda se alătură celorlalte două concurente care sunt propuse spre eliminare, Roxana Nemeș și Simona Hapciuc. Pentru una dintre aceste trei concurente parcursul în competiția Survivor România se va opri în această seară.

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de comunicare și premiul suplimentar?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.