Situație incredibilă la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Lupta pentru imunitate s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat cel de-al doilea joc al săptămânii?

Autor: Madalina Maftei
Situație incredibila la Survivor Romania 2021

Situațe neașteptată la Survivor România 2021. Jocul dintre Faimoși și Războinici a fost extrem de strâns, astfel s-a ajuns la ștafetă mixtă. Lupta s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat imunitatea?

Situație incredibilă la Survivor România 2021  după jocul de imunitate. Faimoșii și Războinicii au jucat ștafeta mixtă. Lupta s-a dat între o fată și un băiat. Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

Situație neașteptată la Survivor România 2021. Cine a câștigat imunitatea?

Cel de-al doilea joc de imunitate a fost unul intens și plin de adrenalina. Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe un traseu extrem de dificil, lupta a fost foarte strânsă, ambele echipe dorind imunitatea cu ardoare.

Cele două echipe s-au târât prin nămol pentru a câștiga miza jocului de astăzi.

O situație neașteptată a avut loc la Survivor România, Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă mixtă, scorul fiind de 9-9 pentru ambele echipe.

Daniel Pavel a anunțat ștafeta mixtă. Din fiecare echipă trebuie să participe câte o fată și un câte un băiat. Pe traseu vor participa atât fata cât și băiatul din fiecare echipă, însă la proba de îndemânare un singur membru al echipei va arunca la țintă.

Echipa Faimoșilor a ales ca la proba finală să participe Jador și Ana Porgras, cea mai nouă concurentă din echipă. Din echipa Războinicilor la ștafeta mixtă va participa Andrei Dascălu și Mellina.

Cei care vor arunca la țintă sunt Jador și Mellina, așa cum a hotărât fiecare echipă în parte.

Citeste si: Andrei Dascălu, primele destăinuiri despre idila cu Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinicul a făcut mărturisiri incredibile: ”Îmi place cum e, e frumoasă...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce echipă va face o nouă nominalizare la consiliul din această seară?

Jocul de imunitate a fost complex, ambele echipe s-au străduit să aducă puncte și să câștige imunitatea. Fetele au intrat primele pe traseu, apoi au fost urmate de Jador și Andrei Dascălu. Lupta finală s-a dat între Mellina și Jador, ambi concurenți au depus un efort colosal pentru a aduce victoria echipelor lor.

Finalul a fost foarte strâns între Mellina și Jador, niciunul dintre ei nu nimereau ținta. Faimoșii și Războinicii au stat cu sufletul la gură la acest joc dublu. 

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de sambata, 20 februarie 2021- VIDEO. Tensiunile din tabara Faimosilor ating cote alarmante!

Finaul a fost unul incredibil, concurentul care a adus victoria echipei sale și cea de-a doua imuniate a săptămânii a fost Mellina de la Războinicii.

Echipa Războinicilor au câștigat pentru a doua oară imunitatea în această săptămână.

Faimoșii vor fi nevoiți să facă o nouă nominalizare în această seară la consiliu. După primul joc de imunitate pierdut, concurentul care a fost nominalizat a fost Roxana Nemeș.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.