Situatie inedita in timpul emisiunii "Te vreau langa mine"! A luat-o de la paravan si a dat-o afara. Uite ce a facut Andreea incat Gabi Cristea a recurs la acest gest extrem

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Contrariata de decizia Andreei de a nu ridica paravanul sa il vada pe Sergiu, cel care venise cu entuziasm sa o cunoasca, Gabi Cristea a recurs la un gest mai putin obisnuit.

Dezamagita de atitudinea adoptata de Sergiu in situatiile traite in trecut, cu fosta sa iubita, Andreea a hotarat ca nu vrea sa il cunoasca mai bine, caracterizandu-l drept las. Aceasta nu i-a oferit tanarului posibilitatea de a-i explica pana la capat de ce a actionat in acel mod.

“Nu cred ca vreau sa ridic paravanul! Pentru ca mi se pare un tip las! Imi pare rau, nu vreau sa te jignesc!” a afirmat Andreea.

Decizia pripita a tinerei a contrariat-o pe Gabriela Cristea, care nu se astepta la un astfel de comportament din partea concurentei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ce treaba are lasitatea cu ceea ce am vorbit noi pana acum? Mi se pare foarte ciudat! Il refuzi intr-un mod agresiv,

il si jignesti!”, a replicat prezentatoarea nedumerita.

Intrebata de ce l-a facut las pe Sergiu, Andreea nu a avut un raspuns clar, fapt ce a infuriat-o pe Gabriela Cristea, care a decis sa ii demonstreze tinerei ca a gresit comportandu-se in acel mod. Iata cum a reactionat prezentatoarea si ce masuri a luat in privinta Andreei:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.