Situatie neasteptata in consiliul de eliminare, la Survivor Romania 2021! Favoritii publicului au nominalizat! Cine sunt concurentii aflati in pericol de eliminare?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mai 2021, 23:34
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.
Sursa: Captură KANAL D

Telespectatorii si-au sustinut concurentii preferati si in aceasta saptamana! Iata cine au fost desemnati favoriti ai publicului si ce nominalizari au facut!

S-a incheiat inca o saptamana intensa la Survivor Romania cu multe tensiuni, jocuri dificile si rasturnari de situatie. Faimosii si Razboinicii se afla din nou fata in fata in cadrul unui nou consiliu de eliminare. Iata cine sunt concurentii desemnati favoriti ai publicului, in ambele echipe, in aceasta saptamana si ce nominalizari au facut spre eliminare in consiliul din aceasta seara?

Cine sunt concurentii favoriti ai publicului in ambele echipe de la Survivor Romania, in aceasta saptamana?

Si in aceasta saptamana in competitia Survivor Romania 2021, telespectatorii si-au ales favoritii din ambele echipe, astfel, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anuntat cine sunt favoritii publicului atat in echipa rosie, cat si in cea albastra, urmand ca acestia sa mai faca alte nominalizari spre eliminare.
In aceasta seara, in cadrul consiliului de eliminare la Survivor Romania, ambele echipe au fost nevoite sa treaca prin emotii uriase si suspans, deoarece un concurent sau o concurenta dintre membrii echipelor lor va parasi competitia.

La inceputul consiliului, existau deja doi concurenti propusi spre eliminare rezultati in urma consiliilor precedente si anume Mellina si Jador. Insa lucrurile pot capata o alta turnura dupa aflarea favoritilor publicului de saptamana aceasta deoarece acestia vor face noi nominalizari la randul lor.

Mai intai, Daniel Pavel a anuntat cine se afla in fruntea clasamentului hotarat de public, in echipa Razboinicilor, astfel, favoritul publicului, cel care a acumulat cele mai multe voturi de sustinere in echipa albastra, a fost din nou Albert.

Acesta le-a multumit fanilor sai pentru sustinerea acordata si in aceasta saptamana in competitie si a fost nevoit sa mai faca o nominalizare. Ca si pana acum, Albert a decis sa-l nominalizeze tot pe Sorin spre eliminare, care nu a parut deloc surprins de alegerea colegului sau.

"Nu ma asteptam, domnul Dan! Glumesc, ma asteptam! Intr-adevar saptamana aceasta a fost una mai slaba, am avut o suparare interioara, cativa dintre ei o stiu! Nu pot s-o spun! A fost o suparare a mea! Dar eu imi revin foarte repede! Sunt foarte puternic psihic, din toate punctele

de vedere si imi revin imediat! Dupa cum ei stiu, eu mi-am revenit, sunt foarte bine, sunt 100%! Ma asteptam la votul acesta din partea lui Albert! Nu este prima data! Il felicit pentru ca a iesit iar cel mai votat de catre public! Avem un nou Jador in echipa, ca sa fac asa o mica gluma! Felicitari! Sper sa ajunga cat mai departe si sa voteze in continuare asa cum simte! Eu le multumesc tuturor celor de acasa care ma sustin! Nu pot sa zic ca sunt fericit ca sunt in aceasta postura, dar nu e pentru prima oara! Sper
sa fim cu totii votati asa cum meritam! Pentru ca putem promite multe, dar sa facem in continuare foarte putine si sa fim in continuare votati nu prea se pupa unele chestii!",
a spus Sorin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul favorit al publicului si in echipa Faimosilor. Si spre surprinderea tuturor acesta n-a mai fost Jador, ci Zannidache. Dupa un discurs emotionant de multumire pentru sustinatorii sai, Zanni a decis sa o nominalizeze pe Elena Marin. Faimosul motivand ca a facut aceasta alegere deoarece crede ca Elena a fost sustinuta de public si nu va parasi competitia Survivor Romania, la fel ca si Jador.

"Nu ma asteptam sa-mi aud numele! Se simte foarte bine! A intrat foarte greu in suflet! Incerc sa o iau personal, dar incerc sa nu prea ma atasez de aceste voturi, ca e a doua oara cand am fost si am zis ca na... fiecare are sustinatorii lui, fiecare are dreptatea lui, azi esti tu, maine altul, este vorba despre fiecare aici! ma simt foarte bine! Le multumesc foarte mult celor de acasa care m-au votat! Ma bucur ca am ajuns in sufletul celor care m-au votat! Sper ca sunt cei care m-au votat si saptamana trecuta si de cand sunt eu aici! Si sper sa fie din ce in ce mai multi, pentru ca sunt aici la Survivor Romania, vreau sa fiu cel prin intermediul caruia cei de acasa afla ce mai bine ce se intampla cu adevarat in echipa Faimosilor!(...) Sa nominalizez pe cineva care a fost votat si a fost favorit in echipa noastra! Trei ori a fost Elena favorita! L-as fi dat pe Culita dar el nu prea s-a aflat in topul nostru! Sper sa nu se supere pe mine, nu este un vot social! Nominalizarea mea este Elena!", a spus Zanni.

Pe de alta parte, Elena Marin a primit cu mult calm vestea ca a fost nominalizata spre eliminare de Zanni si a recunoscut ca se astepta la acest lucru din partea lui. Faimoasa a mai adaugat ca spera din suflet sa fi fost sustinuta si de aceasta data de public si astfel sa poata ramane in competitie.

"Ma asteptam la acest vot! In urma cu doua zile mi-a spus ca daca ar fi s-o ia pe criteriul social, m-ar vota pe mine! Ii respect decizia si cu Dumnezeu inainte!", a spus Elena Marin.

In cele din urma, concurentii aflati in pericol de eliminare in aceasta seara, la Survivor Romania sunt: Mellina si Sorin din echipa Razboinicilor si Elena Marin si Jador din echipa Faimosilor. Urmand ca Daniel Pavel sa anunte care dintre cei patru concurenti au primit cele mai putine voturi de sustinere in aceasta saptamana din partea publicului si care va parasi competitia.

Citeste si: Dubla MIZA incredibila in jocul pentru recompensa la Survivor Romania 2021! Faimosii si Razboinicii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce premii pot castiga!

Citeste si: Final spectaculos la Survivor Romania 2021! Ei au castigat jocul de recompensa si se vor bucura de premiul fabulos!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.