Situație neașteptată pentru Kenan. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 oct 2023, 17:11
video Foto(5)

Fanii serialului “Melek” își vor revedea astăzi personajele preferate puse în situații dificile, care le îngreunează existența.

Incertitudinea este starea care o copleșește astăzi pe Defne, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ömer din serialul Melek, apariție de senzație alături de iubita lui! Carismaticul actor Mustafa Mert Koç a trăit o intensă poveste de dragoste cu superba actriță Melisă Asli Pamuk! Iată de ce au ajuns la despărțire

Situație neașteptată pentru Kenan din serialul “Melek” 

Defne nu este convinsă că Omer își va recăpăta memoria, cu toate că tânăra i-a oferit sprijin constant. Gulșad, pe de altă parte, empatizează cu nefericirea care o copleșește pe logodnica lui Omer și încearcă să-l ajute pe tânăr în orice moment, astfel ca acesta să-și poată recăpăta viața de dinaintea incidentului de pe câmpul de luptă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zumrut nu mai contenește să uneltească împotriva lui Defne și reușește să facă un gest teribil care îi va pricinui suferință lui Omer.

Cumali condamnă comportamentul soției sale, dar  Zumrut nu ține cont de nimeni când este vorba să-și atingă scopul. Vildan însă, este conștientă că numai răbdarea și iubirea lui Defne îl pot vindeca pe fiul ei.

Citește și: Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

Kenan se confruntă cu o situație la care nu se aștepta.

Bărbatul, care inițial s-a apropiat de Vildan din dorința de răzbunare la adresa familiei Șirhan, acum se confruntă cu sentimente de iubire, pe care nu credea că le va avea vreodată.

Ce anume o va determina pe Defne să nu “renunțe” la Omer și cum va reacționa Vildan atunci când Kenan insistă să-i fie alături, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, la Kanal D. 

Citește și: Defne din serialul Melek, surprinsă în compania iubitului ei! Tânăra actriță Rabia Soytürk a fost văzută în compania unui celebru artist din Turcia