Situatie revoltataoare la Botosani! Toate cadavrele au fost mutate la Maternitate

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 16 oct 2018, 10:07

Reprezentantii spitalului Botosani nu au detectat inca sursa problemei si nici nu stiu cat vor dura reparatiile.

Frigiderele Compartimentului Prosectura a Spitalului Judetean de Urgenta Botosani s-au stricat si personalul medical este nevoit sa accelereze necropsiile si sa transfere cadavrele catre morga Maternitatii.

“S-au stricat vineri frigiderele, s-a solicitat de urgenta sa vina firma sa le repare, insa reprezentantii firmei nu au venit, probabil nu lucreaza in weekend, iar medicii de acolo incearca sa rezolve cat mai rapid cazurile. Apartinatorii au fost chemati la spital, iar in ordinea in care au venit s-au efectuat necropsiile si s-au predat decedatii catre familii.

In cadrul spitalului avem doua spatii frigorifice- un frigider mortuar la Spitalul Judetean, cu noua spatii frigorifice, si inca un frigider mortuar in cadrul sectiei de Maternitate, cu trei statii frigorifice. Cazurile din weekend care puteau fi amanate pana luni, cand veneau medicii la servici, au fost transferate in frigiderele de acolo. S-a lucrat intr-un ritm sustinut pentru a nu ramane cu decedatii. Acum se fac demersurile necesare pentru punerea in functiune a frigiderelor mortuare din sediul central”, a declarat, potrivit MEDIAFAX, purtatorul de cuvant Spitalului de Urgenta Botosani, dr.
Stefan Bercea.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.