Situație stânjenitoare pentru Kîvîlcîm! Nu ratați noul episod din „O dragoste” azi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Kîvîlcîm trece printr-o situație stânjenitoare atunci când Omer primește vizita neașteptată a soției sale.

Cu toate că sunt îndrăgostiți unul de celălalt, lui Kîvîlcîm nu îi pică deloc bine atunci când află că Leman, cea pe care o știe drept fosta soție a lui Omer, îi face o vizită neașteptată acestuia.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Kîvîlcîm și Omer dați de gol de Alev

Situație stânjenitoare pentru Kîvîlcîm

Citește și: Kîvîlcîm, confruntare cu propriile convingeri! În această seară, de la ora 20:00, în noul episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Omer nu știe cum să repare această situație delicată, mai ales că Leman continuă să se împotrivească în a-i acordă divorțul. Omer se teme că o va pierde pe femeia de care s-a îndrăgostit din cauza situației dificile pe care o are cu Leman.

Nilay este surprinsă de Pembe atunci când încearcă să își vândă bijuteriile primite în dar la nunta cu Mustafa. Pembe se teme că fiul său are probleme financiare și vrea să afle adevărul.

Nursema continuă să se întâlnească în secret cu Umut și încearcă să gasescă o cale pentru a-l prezenta familiei sale.

Dacă vor reuși Kîvîlcîm și Omer să depășescă momentul de “criză” al iubirii lor și ce eveniment dramatic se va derula atunci când Leman află că soțul său este îndrăgostit, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.