Situație surprinzătoare pentru Andreea Mantea în trafic: "Mi-a cerut o suta de mii de euro! Am dat de niste oameni zăpăciți!"

Autor: Alice Popescu

Andreea Mantea, incident bizar in trafic

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a povestit in miez de noapte ce i s-a intamplat in urma cu cateva ore, vedeta ne mai reusind sa isi stapaneasca rasul.

Aflata în mășînă în toiul nopțîi, Andreea Mantea a dezvăluit și fanilor ei ce i s-a întâmplat. Frumoasa prezentatoare TV se întorcea de la filmările pentru reality-show-ul Casa Iubirii și cum aproape de fiecare data se termina tărziu în noapte, Andreea a avut o dilema. Nu știa daca să rămână în rochia în care a filmat sau să se mai schimbe având în vedere ora atât de târzie: "Nu mă mai oprește nimeni, nici politia nu cred că mai e la ora asta pe drum.

Pe lângă politie, am dat de niste oameni zăpăciți, eu, drăguță, chiar am vrut să îi dau...a venit cineva să ne ceara bani, dar mi-a cerut 100 000 de euro. De unde, Doamne, iartă-mă!" Andreea s-a amuzat teribil pe seama situației și a ținut să povestească totul pe contul ei de Insta Story.

Citeste si: Camera Roșie, spaima concurenților de la Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri neștiute despre Radu: "N-o să mai intre din cauza Kingai!"

Andreea Mantea, dezvaluiri de pe platourile de filmare ale reality-ului Casa Iubirii

Cât despre programul ei, vedeta a recunoscut în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că nici nu știe cum să își împartă timpul și rar apuca se se bage în pat înainte de ora 1 noaptea. Nu stiu la ce ora exact merg la somn, poate fi 2-3-4 sau 5. poate 1 este cea mai devreme ora când adorm.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ștefania, șocată de afirmațiile lui Cristian la adresa ei după despărțire: "I-am trimis mesaj, nu a vrut să vorbească cu mine! I-am dat block"

La 7 mă trezesc. Ei, la 6:30 suna alarma. Apoi trebuie să merg la David să îl trezesc. Îmi ia o ora să ajung pe platourile de filmări, este foarte aglomerat. Aici, mă pun la punct cu tot ce am de făcut. Noi filmam doua episoade pe zi daca merge bine. Ei se exprima mai greu sau mai ușor. Eu am avut foarte mult de pierdut că am fost mereu sincera.

Am o pauza în care vine David de la scoală la mine aici, ne jucam în iarba, cu cățeii, alergam ciorile, după care domnul David are înot sau kickboxing. Ajung acasă și începe din nou nebunia!," a dezvăluit Andreea Mantea pentru kanald.ro!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.