Slabeste 10 kilograme in 13 zile! Tine dieta daneza

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 oct 2020, 14:55

Dieta daneza dureaza 13 zile si te ajuta sa slabesti cu pana la 10 kilograme, dar este foarte stricta: orice deviere de la meniu va opri efectul dietei daneze si nu se recomanda reluarea ei decat dupa 6 luni.

 

Slabeste 10 kilograme in 13 zile! Tine dieta daneza
Dieta daneza dureaza 13 zile si te ajuta sa slabesti cu pana la 10 kilograme, dar este foarte stricta: orice deviere de la meniu va opri efectul dietei daneze si nu se recomanda reluarea ei decat dupa 6 luni. Daca nu mai tii dieta daneza dupa 6 zile, atunci o poti relua dupa 3 luni.
Pentru acest tip de dieta, asigura-te ca salata este intotdeauna proaspata, iaurtul 100% natural(fara fructe), iar pentru a nu simti senzatia de foame, bea multa apa.
Cafeaua poate fi inlocuita cu ceai si vice-versa, iar codul cu pastrav sau calcan.
Ziua 1:
Mic dejun: cafea cu zahar.
Pranz: doua oua fierte, 300 de grame de spanac si o rosie.
Cina: 200 de grame de carne de vita cu salata, la care adaugi ulei si zeama de lamaie.
Ziua 2:
Mic dejun: cafea cu zahar.
Pranz: 300 de grame de sunca si un iaurt.
Cina: 200 de grame carne de vita si salata cu ulei si zeama de lamaie.

Daca nu mai tii dieta daneza dupa 6 zile, atunci o poti relua dupa 3 luni.Pentru acest tip de dieta, asigura-te ca salata este intotdeauna proaspata, iaurtul 100% natural(fara fructe), iar pentru a nu simti senzatia de foame, bea multa apa.

Cafeaua poate fi inlocuita cu ceai si vice-versa, iar codul cu pastrav sau calcan.

Ziua 1:

Mic dejun: cafea cu zahar.Pranz: doua oua fierte, 300 de grame de spanac si o rosie.Cina: 200 de grame de carne de vita cu salata, la care adaugi ulei si zeama de lamaie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Ziua 2:

Mic dejun: cafea cu zahar.Pranz: 300 de grame de sunca si un iaurt.Cina: 200 de grame carne de vita si salata cu ulei si zeama de lamaie.

 

 

Taguri: