Slabeste 5 kilograme in 7 zile cu dieta cu pomelo! Iti transforma organismul!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 17:36

Dieta cu pomelo este un regim de slabit nou, care te ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus printr-o metoda simpla.

Cu un continut foarte redus de calorii, de numai 38 la 100 de grame, pomelo este un fruct ideal in curele de slabit. Dieta cu pomelo presupune sa inlocuiesti o masa cu pomelo sau, daca nu ai foarte multe kilograme de slabit, sa inlocuiesti cele doua gustari zilnice cu doua portii de pomelo.

Alege fructe de pomelo de calitate, in sezon. Sezonul de varf pentru pomelo este toamna-iarna si, chiar daca fructele sunt disponibile pe tot parcursul anului, cele din afara sezonului pot sa aiba valori nutritionale mai mici.



Presara indulcitor non-caloric pe feliile de pomelo pentru un desert delicios si sarac in calorii. Inlocuieste o masa zilnica cu pomelo presarat cu indulcitor. Datorita continutului mare de fibre si a continutului mic de calorii, te vei simti satul si vei da jos kilogramele in plus.

Poti consuma pomelo in shake-uri sanatoase, ca atare sau in amestec cu alte fructe sau cu piure proaspat de capsuni.


In restul zilei, consuma alimente cat mai sanatoase si cat mai putin procesate. Chiar daca pomelo este un aliment sarac in calorii, si restul dietei tale joaca un rol extrem de important in slabit. Alege surse slabe de proteine, lactate degresate, cereale integrale si o varietate cat mai mare de fructe si legume de sezon pentru o dieta echilibrata.

Limiteaza consumul de dulciuri sau, si mai bine, mananca pomelo ca desert.
Gustul dulce natural iti va satisface pofta de dulciuri, fara multe calorii!

Cititi continuarea pe kfetele.ro.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.