Slabeste miraculos ca Beyonce cu sirpoul de artar! Iata ce presupune aceasta dieta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 13:10

Cura de slabire si in acelasi timp de detoxifiere pe baza sucului de artar este una extrem de populara, insa foarte controversata.

Dieta cu sirop de artar este una dintre cele mai populare si controversate cure de slabit. Desi este cea care a facut-o pe frumoasa Beyonce sa slabeasca 9 kilograme in 10 zile, nutritionistii sustin ca este una dintre cele mai periculoase diete-fulger pentru sanatate.

Dieta cu sirop de artar mai este cunoscuta si sub numele de dieta de detoxifiere cu lamaie sau dieta cu limonada. Dieta este una detoxifianta, iar slabitul este o urmare fireasca a acestui proces.

Specialistii sustin ca este o dieta destul de periculoasa, de aceea ea nu trebuie tinuta mai mult de 3-10 zile.

In ce consta dieta cu sirop de artar?Aceasta se bazeaza in cea mai mare masura pe efectul detoxifiant si laxativ al unei bauturi speciale. Reteta pentru bautura-minune care distruge caloriile si tesuturile adipoase, dar elimina si toxinele din corp o poti urmari in VIDEO de mai jos!##VIDEO108757##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.