Smerenia se masoara in aur la Fagaras. Catedrala orasului are o cupola care valoreaza MILIOANE de euro

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Smerenia, parca, se masoara in aur, la Fagaras! La soare te poti uita, dar, la cupolele aurite ale Catedralei din oras, ba!

Cati bani inghite, anual, una dintre cele mai scumpe catedrale din tara, vedeti in materialul urmator! Cand nu te saturi cu paine, te saturi cu rugaciune, spune o vorba din popor, care nu zice, insa, nimic de tot aurul din lume! Catedrala de la Fagaras straluceste scump, cam de milioane de euro, intr-un oras care n-are cu ce altceva sa se laude.

Bijuteria uriasa e in constructie, are deja ziduri mai groase ca cele de cetate, patru cupole sclipitoare si un acoperis care isi asteapta randul la capatat valoare.

Nu e niciun secret ca lacasul sfant inghite bani ca sacul lui Mos Craciun cadouri, dar chiar si-asa, lucrarile tot pe-ascuns se fac! Asa ca in templu opulentei nu intra oricine, ca usile nu-s larg deschise!

##VIDEO126276##

Bani pentru ridicarea bisericii au venit si de la primarie si de la Consiliul Judetean, desi, spun oamenii, se puteau face multe in oras. Pe langa catedrala, cetatea din Fagaras, obiectiv turistic de-o frumusete rara, pare o coliba.

Unde mai pui ca, fie vara, fie iarna, tine umbra blocurilor!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Peste doua milioane de lei au fost alocati, de curand, de la guvern pentru Catedrala din Fagaras, bani pe care primaria spune ca ar fi putut sa-i foloseasca mult mai intelept. De exemplu, i-ar fi folosit pentru reabilitarea unui cartier intreg.



Catedrala grandioasa parca a fost facuta ca sa tina locul altora lipsa. Nu e insa deloc asa: in Fagaras mai sunt 10 locuri de inchinaciune, ce-i drept, mult mai modeste.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.