"Smerenia" trupei Taxi starneste un scandal de proportii in lumea muzicala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 10:40

La nici 4 zile de la aparitia videoclipului, Grigore Lese, artistul care joaca un rol in noua piesa a baietilor, intitulata "despre Smerenie", se dezminte de orice implicare in proiect.

Maramureseanul sustine ca habar n-avea care este adevaratul mesaj al piesei. Baietii de la Taxi au conceput un mesaj, in care sustin ca adevarata credinta nu are nevoie de biserici impunatoare si sofisticate, ci poate exista la fel de bine in lacase de cult mult mai mici. In videoclip, mai multi artisti, scriitori si actori sustin cu tarie mesajul piesei. Printre ei se afla si cantaretul  Grigore Lese, care pe cat de convins a cantat partea lui de melodie.

Pe atat de multa valve a iscat ulterior, cand a spus sa fie scos din proiect. Dan Teordorescu trebuia sa-si cante piesa singur, mai spune Lese. Desi trupa Taxi a publicat un mesaj pe contul de soacilizare in care confirma faptul ca artistul maramuresean a fost anuntat de la bun inceput la ce fel de proiect participa, Lese nici nu vrea sa mai auda de piesa sau de text.



In ceea ce priveste opinia Bisericii Ortodoxe Roamne, aceasta este foarte clara. "Biserica nu se poate simti lezata de mesajul unui videoclip care nu este nici anticrestin, nici antibiserica, este vorba doar de un grup de oameni care si-a exprimat o parere personala, sper, si nu una impusa de cineva, pe marginea unui proiect", anunta Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al BOR.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.