Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță alături de fiica lor. Pentru ce destinație au optat cei doi

Author: Ana Dinu
Pentru ce destinație au optat cei doi

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță de când au devenit părinți, și nu singuri, ci alături de micuța Josephine. Pentru ce destinație turistică au optat?

Smiley și Gina Pistol și-au luat fetița de numai 5 luni și au plecat în prima vacanță în trei. Cei doi sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume micuța Josephine, care le face viața mai frumoasă.

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fiica lor

Smiley și Gina nu au stat prea mult pe gânduri, mai ales că este sezonul vacanțelor, și au plecat câteva zile alături de fiica lor.

Micuța Josephine are deja 5 luni, astfel, proaspeții părinți nu se dau înlături de la a o include în activitățile lor.

Cei doi au optat pentru Italia ca destinație de vacanță, unde se bucură de zonele frumoase și de mâncărurile delicioase, dar mai ales de timpul petrecut cu fetița lor. 

Smiley și Gina au publicat diverse imagini în mediul online, din scurta lor vacanță.

Cântărețul a postat o fotografie în care este alături de Mihai Petre, în timp ce își plimbă copiii cu cărucioarele, semn că au ales să plece cu pietenii în această scurtă vacanță.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

Gina și Smiley sunt discreți când vine vorba fetița lor

Gina și Smiley au decis să nu arate deocamdată identitatea fetiței lor, pe motiv că aceasta are nevoie de intimitate, iar ea va apărea pe rețelele de socializare atunci când o va cere, după cum a preciat Smiley.

Deși au postat mai multe imagini cu micuța Josephine, însă în niciuna nu i se vede chipul, părinții bucurându-se momentan doar ei de ea.

”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Citeste si: Ce nași au ales Smiley și Gina Pistol pentru fetița lor? Toate detaliile despre botez: „Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că...”