Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 11:35
Gina si Smiley si-au botezat fiica Foto(4)
Gina si Smiley au fost dati de gol ca si-au botezat fetita
Sursa: Instagram

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița, în mare secret. Deși au vrut să țină fericitul eveniment departe de ochii curioșilor, o celebră artistă i-a dat de gol. Tot aceasta a fost cea care a postat primele imagini de la botez.

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fiica în acest weekend, mai exact, duminică, 20 iunie. Evenimentul a fost organizat în mare secret, până când o colegă de breaslă a artistului s-a dat de gol. Celebra artistă a dezvăluit pe rețelele de socializare că va participa la botezul micuței Josephine.

Smiley și Gina Pistol și-au creștinat fiica, în secret

Smiley și Gina au organizat în mare secret botezul micuței Josephine, însă o colegă de breaslă a artistului a dat totul în vileag.

Mai exact, Andreea Bănică le-a dezvăluit internauților că se află la botezul fiicei lui Smiley și a lui Gina Pistol. Această dezvăluire a avut loc în timp ce artista le povestea internauților, pe Instagram, despre operația făcută la nas, povestindu-le ulterior și despre ținuta roz pe care o purta, precizând că a fost creată special pentru botezul micuței Josephine.

”Este un costum special creat pentru mine pentru acest eveniment, pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”,  a spus Andreea Bănică la InstaStory.

Citeste si: A născut Gina Pistol! Primele imagini după eveniment

După ce le-a povestit fanilor despre ținuta pe care o poartă, vedeta a postat mai multe imagini de la botez, aratându-le fanilor, la un moment dat, că merge pe tocuri prin iarbă. Cântăreața a pozat și mâncarea de la fericitul eveniment, care părea că arată ca un picnic, semn că botezul a avut loc în aer liber.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate acestea, duminică, Smiley a postat o imagine cu fiica lui în care preciza că schimbă scutece ”cu stil”.

”Cum sa schimbi un scutec cu stil 😎 palarie noua, tricou de la... 👌🏼 va doresc o duminica deosebita! 😇☀️”,  a scris Smiley ieri, pe instagram.

Fetița lui Smiley și a lui Gina Pistol a avut o singură pereche de nași

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a oferit detalii despre nașii pe care fetița sa îi va avea. Prezentatoare Tv a precizat că micuța Josephine va avea o singură pereche de nași, nu două sau mai multe.

”Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara.

Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”,  a mărturisit Gina Pistol pentru  playtech.ro.

Citeste si: Ce nași au ales Smiley și Gina Pistol pentru fetița lor? Toate detaliile despre botez: „Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că...”