Şniţel fantezie cu julliene de legume

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:21

Meniu fantezie!

600 gr piept de pui, 2 ouă, 130 gr parmezan sau caşcaval, 150 gr roşii, 100 gr mozzarela, 150 gr morcovi, ţelină 150 gr, 100 gr ardei gras, 150 gr ceapă, 150 gr vinete, 150 gr dovlecei, sare, piper, vin alb

Se porţionează pieptul de pui, se bate şi se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă ouăle împreună cu parmezanul/caşcaval, se trece pieptul de pui prin făină apoi prin panadă de ou cu parmezan/caşcaval şi se prăjeşte în unt la foc mediu.
Se aşează într-o tavă iar deasupra se adaugă o felie de roşie şi una de mozzarela, apoi se introduce la cuptor pentru a se gratina. Legumele se curăţă, se spală şi se taie julliene (fâşii subţiri), apoi se călesc în tigaie cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper şi se sting cu vin alb.

 

Taguri: