Ingrediente
Piept pui dezosat 1,5 kg
Ulei 300 ml
Cartofi 400 g
Sare, piper
Lapte 60 ml
Faina 150 g
Oua 2 buc
Nucsoara macinata
*Rosii cherry 500 g
Usturoi 3 catei
Rozmarin proaspat
Seminte floarea soarelui
Mod de preparare
Pieptul de pui se portioneaza, se condimenteaza, se acopera cu folie de plastic si se bate cu ciocanul pentru snitel.
Separat intr-un castron se amesteca oul cu lapte, faina, nucsoara, cartofii dati prin razatoarea mare si storsi, sare, piper alb macinat.
Snitelele se dau prin faina, se introduc in compozitia de cartofi si se prajesc in ulei.
Se lasa cate 2 minute pe fiecare parte, apoi snitelul se scoate pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de ulei.
Se servesc cu garnitura de rosii chery amestecate cu usturoi, rozmarin, seminte de floarea soarelui.