Snitele din pleurotus in crusta de fulgi de porumb (de post)

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:09

Cost estimativ: 20 lei pentru4 persoane

 

Snitele din pleurotus in crusta de fulgi de porumb (de post)
Cost estimativ: 20 lei pentru4 persoane
Ingrediente
1 kg ciuperci pleurotus (cat mai mari)
Sare, piper
2-3 linguri de ulei de masline
100 ml apa minerala
100 g faina
O lingura mustar
200 g fulgi de porumb
Ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se asezoneaza ciupercile cu sare si piper.
Se tavalesc prin faina, apoi se trec printr-un amestec de consistenta unei smantani, facut din apa minerala, ulei si faina.
Se scutura de excesul de aluat format si se dau prin fulgii de porumb maruntiti intre palme si se preseaza cat mai bine.
Se prajesc in baie de ulei sau se pun in tava si se coc la cuptor.

Ingrediente

1 kg ciuperci pleurotus (cat mai mari)
Sare, piper
2-3 linguri de ulei de masline
100 ml apa minerala
100 g faina
O lingura

mustar
200 g fulgi de porumb
Ulei pentru prajit


Mod de preparare

Se asezoneaza ciupercile cu sare si piper.}
Se tavalesc prin faina, apoi se trec printr-un amestec de consistenta unei smantani, facut din apa minerala, ulei si faina.
Se scutura de excesul de aluat format si se dau prin fulgii de porumb maruntiti intre palme si se preseaza cat mai bine.

Se prajesc in baie de ulei sau se pun in tava si se coc la cuptor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri: