Soacra Elenei Basescu da din casa! Interviu IN EXCLUSIVITATE cu mama lui Syda

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 20:43

O vorba veche din popor spune ca daca te iubeste soacra, ai o casnicie fericita. In cazul acesta, Elena Basescu are parte de fericire din plin, deoarece soacra ei, doamna Sidonia Ionescu, o iubeste ca pe propiul copil.

Mama lui Bogdan Ionescu ne-a acordat in exclusivitate un interviu in care isi arata dragostea fata de copiii ei: Bogdan si Elena.

Mama lui Bogdan Ionescu, sotul Ebei, este mandra tare de nora ei, mai ales de cand a venit cea mica in familia lor. Elena Basescu pare a se descurca de minune in postura de mamica. Nu va ganditi ca sotul Elenei o lasa singura. Bogdan o ajuta in absolut tot ce inseamna cresterea micutei.



Ii iubeste ca pe proprii ei copii, dar si doamna Sidonia incearca sa petreaca cat mai mult timp cu cel mai tanar membru al familiei. Elena Basescu si Bogdan Ionescu au decis sa organizeze botezul fetitei lor dupa sarbatorile de Craciun, mai exact in luna ianuarie.

Numele pe care l-au ales pentru cea mica este Sofia Anais. Am intalnit-o pe doamna Sidonia Ionescu la o prezentare de moda din Bucuresti.
Este o prezenta extrem de discreta si de rara in peisajul monden.

A venit neinsotita, insa a avut de departe una dintre cele mai elegante aparitii ale serii. Imbracata intr-o rochie de culoare inchisa, o geanta neagra si un colier din perle la gat, doamna Sidonia Ionescu a interactionat doar cu cativa cunoscuti si a urmarit cu atentie prezentarea de moda.
##VIDEO84732##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”