Soacra Getuței Sterp i-a luat fața celebrei sale nurori în noaptea de Revelion! Cum s-a fotografiat alături de cei doi fii ai ei și de Getuța Sterp

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 oct 2023, 00:30

Unde au petrecut Getuta Sterp si Sebastian Craciunescu Revelionul

Sursa: Instagram

Este de stiut faptul ca Getuta Sterp a tras lozul castigatorcand a intrat in familia sotului sau, Sebastian Craciunescu.

Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, și-au petrecut noaptea dintre ani împreună la un local select unde au ascultat muzica buna, au mâncat și au ciocnit paharele de șampanie atunci când 2023 le-a bătut la ușa. Ce este de remacat la întreagă familie este faptul că au fost desprinși de pe coperta revistelor cu ținutele.

Soacra Getutei Sterp, lectie de stil

Citește și: "Suntem curioși de părerea soției tale!" Ce a motivat Culiță Sterp când a apărut cu ruj pe tricou în noaptea de Revelion

Parca ar fi pășit pe covorul roșu cei patru, însă cel mai tare a tras privirile soacra Getuței Sterp care a fost la concurenta cu nora să. Daca Getuța a adoptat un stil elegant așa cum este și firesc pentru o petrecere de salon în cinstea Anului Nou, purtând o rochie neagra cu flori aplicate și că accesoriu o funda prinsa în par.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Însă, de departe soacra Getuței a fost cea care a respectat intrun totul tradiția dintre ani și a purtat o rochie cu paiete așa cum este și recomandat că stil în noaptea de Anul Nou. Plus că mama lui Sebastian Craciunescu nu este doar tânără, ci are un corp de adolescenta. Doamna Craciunescu se afișează rar împreună cu țoață familia, însă și când o face, știe să se remarce.

Alaturi de soț, de fiul cel mic, de cel mare și de nora ei, doamna Craciunescu a reușit să fure privirile tuturor la salon.

Mama lui Sebastian Craciunescu, imagine de senzatie in noaptea de Revelion 

Este a doua oara când ieșirea în public a doamnei Craciunescu face senzație, prima apariție în calitate de soacra mare fiind una demna de covorul roșu.

Foarte discreta, însă cu prestanță, este clar că mama lui Sebastian Craciunescu știe să dea clasa multor doamne din showbiz chiar daca se afla undeva în ținutul Hategului. Iar pozele desi rare cu ea nu pot decât să stea mărturie unui caracter sensibil și demn. Întreagă familie a făcut o poza cât o mie de cuvinte, iar Getuta a postat-o pe pagina ei de Instagram unde și scris "La mulți ani, 2023!"

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.