Soacra i-a acaparat sotul si ii domina viata. Cum a reusit o tanara sa scape de sub influenta ei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Raluca si Cristi s-au cunoscut acum opt ani si s-au casatorit un an mai tarziu. Cei doi si-ar dori foarte mult un copil, insa trebuie sa aiba grija mai intai de mama soacra.

A fost dragoste la prima vedere pentru Raluca si Cristi! Cei doi s-au cunoscut la nunta unor prieteni si dupa numai cateva ore petrecute impreuna au stiut ca sunt pregatiti sa isi uneasca destinele. Lucru care s-a si intamplat un an mai tarziu.

Raluca era pregatita sa devina sotie devotata si mama iubitoare, insa cand s-a mutat in casa sotului ei a constat ca trebuie sa locuiasca impreuna si cu soacra.

Eliza, mama lui Cristi, in varsta de 59 de ani, a fost casatorita de trei ori. Ea a fost rugata de Cristi, fiul ei, sa locuiasca impreuna cu el inca de pe vremea cand acesta nu era casatorit.

Despre nora ei, Eliza a declarat ca nu era ceea ce ar fi vrut ea, insa trebuie sa respecte decizia fiului ei. Convietuirea celor doi femei, soacra si nora, sub acelasi acoperis nu este deloc usoara pentru niciuna dintre ele.
Raluca se simte dominata de Eliza, in timp ce mama soacra este mereu mofturoasa, nu-i convine nimic si i se pare ca nora vrea sa o indeparteze de fiul ei. Solutia? Eliza trebuie sa plece, insa nu oricum! Raluca si Cristi s-au decis sa apeleze la o agentie matrimoniala pentru a-i gasi Elizei un potential sot.

##VIDEO121394##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.