Soacra lui Pitbull, declaratii soc: “M-au deranjat cateva glume facute de ginere”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 18:45

Scandal mare in familia sportivului Ionut Atodiresei, zis si Pitbull! Anda Ghita, soacra lui Ionut Atodiresei, zis si Pitbull, a fost acuzata ca stricat nunta propriei fiice.

Gura lumii spune ca soacra proaspatului ginerica i-ar fi stricat nunta. Anda Ghita, soacra mica a foat tot timpul in centrul atentiei rapindu-le mirilor momentele frumoase din timpul ceremoniei, dar mai ales a petrecerii. Soacra mica a fost acuzata de comportament nu tocmai decent, dar si ca a fost mai frumoasa decat mireasa, adica propria fiica.

Invitata in cadrul emisiunii “ Teo show ”, Anda Ghita a declarat ca a lamurit toate neintelegerile dintre ea si proaspatii insuratei.

Soacra mica a marturisit ca ii place sa se distreze chiar daca nu mai are 20 de ani. Din cauza aceasta oamenii o percep gresit.

##VIDEO83765##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.