Soacra, soacra, poama acra! O noua editie incendiara a emisiunii "Ochii din umbra" va asteapta in aceasta seara, de la ora 22.00, numai la Kanal D!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:28

Astazi, de la ora 22:00, in emisiunea “Ochii din umbra”, Ernest si investigatorii emisiunii scot la iveala adevaruri necurate.

Parintii unei fete apeleaza la Ernest deoarece aveau suspiciunea ca sotul acesteia o insala. In casa tinerei au fost montate camera de supraveghere si astfel au ajuns sa constate ca, de fapt, cea care le strica rostul casei este chiar soacra fetei.

"Divide si cucereste! Duminica seara, la "Ochii din umbra", vom urmari ce membru al familiei unelteste si lucreaza la dezbinarea casniciei sotilor Vasilescu, cum reuseste o persoana atat de apropiata si de incredere sa teasa intrigi fara a da nimic de banuit", a spus Ernest.



Nu ratati astazi, de la ora 22:00, o noua editie a emisiunii “Ochii din umbra”. Un episod cu rasturnari spectaculoase de situatie, in care soacra face legea in casa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”