SOC! Antonia surprinsa in bratele altui barbat. Alex Velea e gelos?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 20:50

Abia ce a divortat si deja se afiseaza in ipostaze tandre cu un alt barbat! Cantareata Antonia a lasat masca pe toata lumea, dupa ce au aparut fotografiile incendiare in care apare alaturi de un coleg de scena.

##VIDEO98424##Si, culmea, nu e vorba despre Alex Velea! Sa vezi si sa nu crezi in ce ipostaze senzuale cu un barbat a fost surprinsa Antonia! Va spunem de la inceput, nu e fostul sot! Nu este nici Alex Velea, cel pentru care s-a zvonit ca ar fi divortat.

Chimia dintre ei e evidenta! Dar oare cine e domnul alaturi de care artista a pozat atat de provocator? Nu va mai tinem in suspans misteriosul din poze este Cornel Ilie de la trupa Vunk! Si ar mai fi de spus ceva, nu e prima oara cand ii vedem pe cei

doi atat de tandri unul cu celalalt!

Va amintiti? Acum doi ani chiar s-au sarutat! S-au sarutat pentru ca asa era scenariul! S-a tot vorbit despre sarutul lor! Ba, solistul trupei Vunk a tot fost tachinat cu intrebari legate de numarul dublelor! Dupa un an de la acel sarut pasional, Cornel inca mai dadea explicatii.

Daca a hotarat sa intrerupa colaborarea cu Antonia in muzica inseamna ca instantaneele nu sunt facute in timpul filmarilor unui nou videoclip.

Si atunci, oare, e ceva intre ei? Vincenzo, Velea, Vunk! Parca numele care incep cu litera V exercita o atractie extraordinara asupra Antoniei. Paginile revistei in care i-am gasit pe Antonia si Cornel ne spun, insa adevarul. Cei doi sunt un cuplu doar intr-o reclama!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.