Soc! Baietii de la Puterea dragostei s-au batut la hotel! Cristina Mihaela a explodat: "Va incaierati si voi imi spuneti ca voiati sa faceti un material? Ma luati la misto!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 31 aug 2020, 17:45

In weekend, baietii de la Puterea dragostei s-au incaierat la hotel, insa nimeni nu recunoste! Ce s-a aflat?

Se pare ca baietii nu mai pot sa convietuiasca in liniste, in afara platourilor de filmare Puterea dragostei!

Concurentii au avut un conflict, al carui subiect principal a fost David! Sambata, in timp ce se aflau la hotel, David a chemat echipa de productie acuzand ca se intampla lucruri urate si ca nu se simte in siguranta!

Ce s-a intamplat cu adevarat la hotel

Astazi, cand prezentatoarea Puterea dragostei, Cristina Mihaela i-a intrebat pe baieti ce s-a intamplat la hotel, fiecare dintre cei prezenti in casa a spus o parte din poveste. David lipsea din studio si se pare ca a refuzat sa intre de dimineata la filmari, alaturi de ceilalti concurenti.

Baietii au spus, pe rand ca David s-a folosit de ei ca sa reuseasca sa ramana in competitie si ca le-ar fi spus minciuni despre un deces in familia lui.

Cristina Mihaela a remarcat ca toti baietii spun acelasi lucru, insa ea aflase deja altceva, de la echipa de productie care a fost la hotel, in ziua incidentului. Prezentatoare Puterea dragostei l-a invitat pe David sa intre in platou, sa ia loc pe canapea alaturi de colegii de emisiune si sa spuna ce s-a intamplat.

Surpriza insa, David a spus ca el a pus la cale o regie ca sa faca un material pentru ca lucrurile devenisera plictisitoare in casa dragostei.

Citeste si: Doliu la Puterea Dragostei! Din păcate, s-a stins din viață! Concurenții sunt devastați!

Citeste si: Impacare uluitoare la Puterea dragostei! David e din nou cu Andrada! S-a urcat pe ea la mare si... VIDEO INCENDIAR

Acela a fost momentul cand Cristina Mihaela a explodat

"Ganditi-va ca noi stam de-o luna de zile fara dragoste, fara nimic si trebuia sa aducem un subiect ca sa fie mai vesel! Eu nu am nimic cu Akebono!",

a spus David.

"Adica voi va incaierati la hotel pe bune si voi imi spuneti acum ca voiati sa faceti un material? Ma simt luata la misto! Eu vin si va spun sa nu faceti asa ceva! Eu stiu ca ai fost separat de Akebono! Vreau sa stiu adevarul! Spune, David!", a spus Cristina Mihaela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Akebono e un baiat fain, suntem prieteni, el are un caracter foarte frumos! S-a intamplat ceva? Nu s-a intamplat nimic!", a spus David.

David a negat tot, fara exceptie, iar fetele cred ca ii este frica de Akebono, cel despre care David a spus chiar astazi ca are un caracter frumos si ca ii este prieten. Adriana a spus ca ea crede ca lui David ii este frica de bataie.

" Cum adica esti prieten? de ce nu spui adevarul? El te-a pleznit!", a spus Adriana.

"A fost o regie. Akebono nu este agresiv sau certaret!", a spus David.

"Iti dai seama ca este penibil? Vii si spui ca nu s-a intamplat nimic, iar tu ai chemat productia, au aparut imagini pe internet!", a spus Cristina Mihaela.

Iata materialul video in care David face declaratii incredibile:

Sa fie David atat de abil incat sa faca o strategie pe care nimeni nu o intelege sau ii este cu adevarat frica de Akebono? Cert este ca Akebono a recunoscut public faptul ca a avut o altercatie cu David si si-a cerut scuze pentru actiunile lui. David si-a pastrat pozitia si declaratiile, iar Cristina Mihaela l-a avertizat ca isi denigreaza singur imaginea si pune intr-o lumina proasta emisiunea Puterea dragostei.

Citeste si: Cine este fata nou venita la Puterea dragostei? Aya i-a pus pe jar pe baieti, iar fetele clocotesc de gelozie

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.