SOC. Delia, surprinsa in compania unui BARBAT MISTERIOS intr-o vacanta peste hotare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Pierdut blondina voluptoasa, pe numele ei Delia! Daca o vedeti, va rugam sa ne contactati!

Ultima oara a fost vazuta in compania unui barbat misterios, peste mari si tari! Pana acum o saptamana, Delia era nelipsita de la evenimente mondene, dar oare ce s-a intamplat de rasul divei nu se mai aude pe nicaieri? Ne-am interesat si am aflat unde s-a autoexilat cantareata.

Tocmai pe o insula din Oceanul Indian. In Maldive! Mult soare, apa incredibil de limpede, nisip arzator si relaxare cat curpinde.

De asta are parte acum Delia! De cand e plecata peste mari si tari, artista isi tine fanii la curent cu tot ce face, de la scufundari la desenat. Cu un peisaj de vis in fata, Delia se relaxeaza pe un ponton si isi asterne inspiratia pe hartie. Lasam la latitudinea dumneavostra sa-i apreciati talentul.

Delia nu se teme sa se afiseze fara pic de machiaj. A renuntat la tinutele sale nonconformiste si s-a fotografiat cu parul ciufulit.

Imbracata cu rochii lejere sau costume de baie minuscule, blondina afiseaza o imagine sexy. In toate filmarile postate pe internet de artista apare si un barbat misterios a carei fata nu se vede.

Oare cu cine a plecat artista in vacanta de vis? Iata si prima poza cu brunetul alaturi de care petrece momente parca rupte din rai! Nu va faceti griji! Nici vorba sa auziti de un nou divort in lumea showbizului autohton! Cantareata este insotita de sotul ei! La asemenea vacanta poate cei doi se vor intoarce trei.

Asteptam vesti!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO107952##

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.