SOC! Fostul sot al Elenei Udrea si-a facut aparitia la un eveniment monden fara tanara lui nevasta. Vezi alaturi de cine a venit!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Dorin Cocos a uimit pe toata lumea! La deschiderea in Bucuresti a unui nou magazin dintr-un lant international, nu a venit cu Diana, tanara care i-a devenit sotie dupa divortul de Elena Udrea.

##VIDEO85417##Nimeni nu se astepta sa-l vada impreuna cu fiul sau, Alin. Mai ales ca era vorba despre un eveniment de moda, si nu unul de afaceri, unde sansele ar fi fost mai mari sa-l vezi pe Dorin Cocos in persoana, printre invitati.

Imbracati extrem de elegant, Dorin si Alin au avut tinute ireprosabile. Alin a ales sa poarte un costum de un albastru inchis si o camasa deschisa la culoare.

De cealalta parte, tatal sau a imbracat un costum gri, o camasa alba si o cravata rosie. Amandoi pareau ca scosi ca din cutie.

Nu au dorit poze la panou, asa cum fac invitatii la astfel de evenimente. S-au retras intr-un colt si au inceput sa vorbeasca cel mai probabil despre afaceri cu un amic de-al lor. Nici cu presa nu au fost foarte prietenosi. Nu au dorit sa acorde interviuri si se fereau de fiecare data cand vedeau cate o camera de filmat.

Ramane un mister de ce Dorin Cocos si fiul au venit impreuna la un asemenea eveniment. Au facut turul magazinului si s-au oprit la raionul cu haine pentru barbati. Nu ca sa verifice camasile, ci sa poarte in continuare discutii cu cei cunoscuti.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.