Soc: Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare a fetelor. Ce text avea criminalul

Autor: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 17:00

Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare a victimelor sale. Cum arata anunturile si ce text avea criminalul ca sa fie convingator

Jurnaliștii de la Libertatea au intrat în posesia unui nou set de imagini din camera unde Alexandra Măceșanu a fost ținută după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă și de unde a reușit să sune la 112 înainte de a fi ucisă.

În imagini se poate vedea și altă zonă a casei este încărcată cu haine, scule, saci, rafturi și dulapuri, dar și prispa casei, din care se poate accesa camera în care a fost ținuta Alexandra.

Citeste si: Sunt sau nu ale Luizei Melencu ramasitele analizate de FBI in America? Este socant ce se intampla

Citeste si: Gheorghe Dinca e alt om in inchisoare. Ce spun detinutii despre monstrul din Caracal

Citeste si: Adevarul despre marturia lui Gheorghe Dinca: a fost batut si pus sa spuna asta. Cine sunt cei carora le-a multumit criminalul

Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare

De altfel, mai multe coli printate cu anunțuri de genul celor matrimoniale au fost găsite pe proprietatea lui Dincă ” Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutam la munte”, scrie pe afiș.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

citeste mai mult pe libertatea

Citeste si: O alta fetita abuzata de Gheorghe Dinca! Marturia socanta: "M-a obligat sa ma uit la filme porno, mi-a bagat mana in pantalon, m-a pus pe pat"

Citeste si: ȘOC! Sora lui Gheorghe Dincă: "Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască!". Declarații cutremurătoare făcute de sora criminalului din Caracal

Citeste si: Anuntul facut de televiziunile din Italia despre Alexandra si Luiza! Ce imagini au fost difuzate cu ele

 

 

Taguri: