Șoc în ”Casa iubirii”. Andreea Mantea a anunțat care sunt cei doi concurenți care și-au pierdut locul în marea finală: ”Au fost cel mai puțini votați”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 11 ian 2024, 19:00

Anunț important făcut de Andreea Mantea în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D

Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător în ediția de joi, 11 ianuarie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Doi concurenți nu vor intra în marea finală ce va avea loc pe data de 14 ianuarie.

Răsturnare de situație în ”Casa iubirii”. Doi concurenți și-au pierdut locul în marea finală, fiind cel mai puțin votați de către telespectatori. Aflați cine sunt aceștia.

Doi concurenți și-au pierdut locul în marea finală a emisiunii ”Casa iubirii”

Radu, Antoni, Ionuț și Robert sunt cei patru băieți care au intrat în cursa către marea finală a emisiunii ”Casa iubirii”, iar dintre fete, Cristina, Mihaela, Vlada și Bianca.

Din casa fetelor, Vlada a fost cea care și-a pierdut locul în marea finală, fiind cea mai puțin votată de către telespectatori.

Citește și: Catinca, dezvăluiri incendiare după eliminarea din ”Casa iubirii”: ”Nu o agreez deloc, nu-mi place persoana ei” Ce spune Catinca despre relația cu Robert

”Din păcate ai fost cel mai puțin votată dintre voi, cele patru.

Ai ieșit din cursa pentru marea finală, dar poți participa în marea finală ca susținătoare a celor care sunt în marea finală. În acest moment, fetele care au rămas în cursa pentru marea finală, pentru marele premiu al sezonului 2 și care nu mai părăsesc această cursă până duminică sunt: Cristina, Mihaela și Bianca”
, a fost anunțul făcut de Andreea Mantea.

Băiatul cel mai puțin votat și cel care și-a pierdut locul de finalist este Antoni: ” Antoni și Vlada au fost cel mai puțin votați dintre cei opt”.

Radu, Robert și Ionuț sunt cei trei finaliști ai acestui sezon.

Finaliștii au dat start strategiilor pentru marea finală

După anunțul făcut de Andreea Mantea, concurenții au dat frâu liber imaginației, dar și calculelor cu privirile la voturile din marea finală a sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”. Robert și Radu au continuat șirul replicilor tăioase, Robert punctând faptul că Radu este o persoană extrem de schimbătoare, votându-l pe Sorin în finala primului sezon al emisiunii.

Andreea Mantea:- Am văzut voturi schimbate chiar înainte de a merge la vot.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert:- Ca a lui Radu, anul trecut? Când l-a votat pe Sorin în locul lui Ionuț. L-a trădat pe colegul lui, pe Ionuț. Iar apoi spunea de Sorin fel și fel de lucruri.

Citește și: Relația dintre Bianca și Ionuț a ajuns la final? Vedeți ce se va întâmpla cu cei doi în camera roșie joi, 11 ianuarie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”

Radu:- Eu l-am votat pe Sorin pentru că atunci ne înțelegeam, nu mă înțelegeam atât de bine cu Ionuț, ne-am înțeles bine la final, dar cu Sorin stăteam în cameră.

Robert a dezvăluit faptul că știe exact cine sunt concurenții care și-ar dori să vină în cel de-al treilea sezon al emisiunii, însă nu vrea să-i dea de gol. Robert a mărturisit că el și-a trăit experiența în casă și că nu și-ar dori să revină în emisiune.

Andreea Mantea l-a pus pe Robert în fața faptului împlinit, și anume să aleagă între câștigarea marelui premiu sau ca relația cu Mihaela să fi fost exact așa cum și-a dorit. ”Aș alege relația cu Mihaela, am venit 60% pentru dragoste și 40% pentru titlu. Eu m-am înscris aici pentru dragoste”.

În momentul în care a fost întrebat dacă ar prefera marele premiu sau o relație cu Catinca, Robert a răspuns ferm că și-ar dori marele premiu. Aceste afirmații au stârnit un nou val de contradicții în casă, între Robert și ceilalți concurenți.