Șoc în „Casa iubirii”! Antoni și Rebecca ajung la eliminare și se privesc în ochi pentru ultima dată! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, pe 18 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 aug 2024, 10:11

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, are loc o situație șocantă în gală, anume că Rebecca și Antoni ajung pe podiumul eliminării.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Antoni și Rebecca ajung împreună la eliminare și, cu lacrimi în ochi, spun ultimele cuvinte.

Antoni și Rebecca ajung la eliminare

În episodul de mâine, 18 august 2024, Antoni și Rebecca ajung unul lângă celălalt, la eliminare, acolo unde Andreea Mantea îi întreabă ce-și doresc, în ultimul ceas.

Cu lacrimi în ochi și privindu-l pe Antoni, Rebecca spune că-și dorește ca el să rămână în emisiune, căci soarta ei nu contează. Cu toate că Rebecca este plină de durere, Antoni nu o privește, ba chiar simte că-l bufnește râsul de situația în care se află.

Citește și: Virginia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj neașteptat! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru ce nu mi-a dat...”

Emoțiile sunt uriașe, concurenților nu le vină să creadă că tocmai ei au ajuns în această situație. „Nu pot să cred!”, sunt cuvintele pe care Patrick le rostește când vede ce se întâmplă în fața ochilor lui. Andreea Mantea îi roagă să se privească pentru ultima dată în ochi, înainte să dea verdictul.

Casian spune adevărul despre o relație cu Rebecca

Toată lumea vrea să știe dacă între Casian și Rebecca s-ar putea înfiripa ceva, dar părerile sunt împărțite. Antoni crede că Rebecca este interesată de Casian dar, pe de altă parte, Virginia este de părere că, dacă Rebecca ar vrea, Antoni s-ar împăca numaidecât cu fosta lui iubită. Totuși, Antoni îi contrazice afirmațiile și susține că nu-l cunoaște suficient ca să aibă această părere.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Probleme de sănătate pentru Laurențiu de la „Casa iubirii”! Nimeni n-a știut până acum de boala fostului concurent: „Făceai injecții...”

Andreea Mantea face lumină în acest caz și îl întreabă pe Casian, direct, dacă o place pe Rebecca.

„E o fată frumoasă, cum am zis de la bun început. Toate-s frumoase în felul lor.

Momentan nu văd mai mult, pentru că nu-mi plac triunghiurile amoroase. Dacă ar lăsa orgoliul ar fi împreună mâine (n.r.: Rebecca și Antoni)”, spune Casian.

Ce se întâmplă mai departe și cine pleacă acasă aflăm duminică, 18 august 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!