Șoc în „Casa iubirii”! „Fizic simt o atracție mai mare”. Aflați pe cine va alege Patrick dintre Roberta și Virginia în episodul de marți, 23 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick va lua pe toată lumea prin surprindere cu declarația pe care o va face despre o concurentă.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick surprinde pe toată lumea când dă de înțeles pe cine va alege dintre Roberta și Virginia.

Pe cine va alege Patrick dintre Roberta și Virginia

În episodul de mâine, 23 aprilie 2024, Patrick va fi pus să se joace celebrul „smash or pass”, unde va trebui să aleagă dintre două persoane care-i apar pe ecran.

Tânărul este pus între Virginia și Roberta, iar de acolo vor începe controversele.

Citește și: Ștefania, mărturisire șocantă despre Cosmin! Roberta a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce i-a spus Ștefania de curând! „A zis că nu simte!” Iată ce reacții fără precedent s-au stârnit in Casa iubirii

„Sincer, fizic simt o atracție mai mare față de Virginia.

Fizic. Așa că smash Virginia”
, va spune Patrick.

„Mulțumesc, Patrick”, va răspunde Virginia, în timp ce îi va trimite un sărut pe cameră, la care Patrick va răspunde tot cu un sărut.

„Te-ai supărat, Roberta?”, va întreba Robi, care va privi imaginile în timp ce râde, totuși vizibil deranjat.

„Nu m-am supărat, mi se pare așa...

nu știu”, va răspunde Roberta.

Citește și: „Bebeluș...” Lorena s-a afișat cu „burtica de gravidă”?! Cum a surprins-o Laurențiu pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

După jocul de „smash or pass”, Virginia va merge în casa băieților, acolo unde Patrick o va lua în brațe pe sus și o va pupa pe obraz, timp în care Robi privește gesturile tandre dintre cei doi. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginia o ia la rost pe Julia

Tot mâine, Julia va izbucni și se va scuza în mod ironic pentru sentimentele pe care le-a avut față de Robi.

La rândul lui, Robi va afirma că are o atracție pentru cineva, dar nu pentru ea.

„Am uitat că Casa iubirii este, de fapt, casa miștourilor și a prieteniei și a orice în afară de iubire”, va exclama Julia.

„Lasă, Julia, îmi place cineva dar nu de tine”, va spune Robi.

„Mă scuzați că am simțit ceva, mă scuzați, e vina mea”, va declara Julia.

Atunci când a auzit-o pe Julia că face o asemenea afirmație, Virginia a intervenit și, tot într-o notă ironică, s-a scuzat pentru faptul că era într-o relație cu Robi și a luat-o la rost pe Julia în privința faptului că a avut sentimente doar pe baza unor glume venite din partea unui concurent care avea relație.

„Mă scuzați și pe mine că eram într-o relație cu Robi, cum poți să simți ceva pentru niște glume? Trebuia măcar să-ți dai seama că omul ăsta e împreună cu cineva”, va spune Virginia.

Ce se întâmplă mai departe aflați marți, 23 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.