Șoc în „Casa iubirii”! Robi este chemat la eliminare! Curg lacrimi amare: „Nu vreau să plece!”. Aflați ce se va întâmpla duminică, 28 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 iul 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi este chemat de Andreea Mantea pe podiumul eliminării.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, șocul se instaurează atunci când Andreea Mantea îl cheamă pe Robi pe podiumul eliminării.

Robi este chemat la eliminare

În episodul de mâine, 28 iulie 2024, Andreea Mantea face un anunț șocant pentru concurenții din „Casa iubirii”, în special pentru Robi! Prezentatoare îl cheamă lângă ea și îl „interoghează” cu privire la faptele lui de până acum din emisiune.

Citește și: Gagea a răbufnit la adresa fostei sale iubite: „Pentru mine ești zero”. Cum se apără Alexandra în fața acuzațiilor aduse

„Vreau să știu dacă-ți pare rău de ceva, dacă regreți ceva din această emisiune”, spune Andreea Mantea.

Emoțiile ating cote maxime în rândul concurenților! Sebastian nu-și mai poate ține emoțiile în frâu și, cu lacrimi în ochi, își afirmă dorința ca prietenul lui să rămână în competiție.

„Nu vreau să plece!”, spune Sebastian, cu lacrimi în ochi, șocat de ce-i văd ochii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

În aceeași situație se află și Julia, care îl privește cu lacrimi amare în ochi pe Robi. Durerea în sufletul ei este mare, mai ales pentru că, în ultima vreme, cei doi s-au reapropiat și pare că se înțeleg tot mai bine.

Citește și: Între două nu te plouă! Patrick, subiect de discuție aprins între Teodora și Alexandra: „Patrick se face că nu știe, deși știe”

Ce se întâmplă cu Robi și care este soarta lui în competiție aflăm duminică, 28 iulie 2024, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

Robi și Julia se reapropie

De câteva zile, Julia și Robi sunt tot mai apropiați.

Blondina se comportă frumos cu bărbatul despre care, acum ceva timp, afirma că o jignește și că nu îl mai vrea aproape, dar se pare că Robi începe să se dea pe brazdă și să se comporte frumos cu Julia.

Chiar recent, Robi a făcut un gest romantic față de Julia și i-a cumpărat un buchet superb de flori, în semn de mulțumire că a fost „dulce” cu el, gest pe care Julia l-a apreciat foarte mult.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.