SOC in lumea fotbalului! CONDAMNARI in randul unor nume importante: Victor Becali - 7 ani, Cristi Borcea - 7 ani, George Copos - 5 ani, MM Stoica - 4 ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 18:55

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat la inchisoare pe oamenii de fotbal implicati in dosarul transferurilor de fotbalisti, deciziile putand fi atacate cu recurs.

George Copos, patronul clubului Rapid, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, a primit 3 ani cu suspendare.

Mihai Stoica, managerul general al clubului Steaua Bucuresti a primit 4 ani de inchisoare pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, precum si 3 ani de interzicere a unor drepturi.

Cristi Borcea, fost actionar la clubul Dinamo Bucuresti a primit 7 ani de inchisoare cu executare si sase ani interzicere a unor drepturi.


Giovanni Becali a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare. Fratele sau, Victor Becali, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare. Fostul international Gheorghe Popescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Fostul actionar al cluburilor Dinamo si Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare si doi ani de interzicere a unor drepturi, in Dosarul Transferurilor, decizie cu suspendare pentru o perioadă probatorie de cinci ani.


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, in 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate.

Potrivit anchetatorilor a fost produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.