SOC in lumea fotbalului! Jucatorii Cristi Munteanu si Andrei Margaritescu, condamnati la 5 si 3 ani de inchisoare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 11:50

Fotbalistul Cristi Munteanu a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti la cinci ani de inchisoare.

Si Andrei Margaritescu a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, iar medicul Alexandru Magherescu va avea de executat sapte ani de inchisoare.

Decizia instantei Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, putând fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Procurorii i-au acuzat pe Andrei Margaritescu si pe Cristi Munteanu ca sunt "dobanditori de drept ai unei masini furate", despre care "aveau in mod clar cunostinta ca face obiectul unei infractiunui de furt".


Totodata, procurorii l-au acuzat in acest dosar si pe Alexandru Magherescu, fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat in actele politiei, folosit de Andrei Margaritescu si de Cristi Munteanu.

Magherescu era acuzat ca i-a dat masina Audi A8, in urma cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat masina furata, pentru a incasa asigurarea pe ea.


Surse judiciare mai spuneau ca, dupa ce a tinut o perioada masina Audi A8 luata de la Magherescu, Cristi Munteanu a reusit, cu complicitatea unora dintre inculpatii din acest dosar, sa intocmeasca acte "in regula" ale masinii.

La inceputul anului 2011, Munteanu i-a vandut masina colegului sau de la Dinamo Andrei Margaritescu.

Sursa: Mediafax