SOC in lumea mondena. Catalin Crisan DIVORTEAZA pentru a doua oara!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Catalin Crisan divorteaza. Din nou! Artistul si de cea de-a doua sotie a sa, Alina, au ales sa nu mai formeze un cuplu.

Dupa o relatie de patru ani, Catalin Crisan si sotia sa, Alina, au hotarat sa se desparta. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook, unde da cateva detalii: „ Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atat ea cat si eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despartirii noastre si rog presa sa nu insiste. Este un divort de comun acord, suntem tutori comuni si vom avea amandoi grija de cea mica.



Catalin Crisan a crezut foarte mult in casatoria cu medicul Alina. Cei doi s-au logodit mai intai la Ierusalim, iar artistul a fost convins ca aceasta casnicie va fi una de durata. Cei doi au facut o nunta ca la carte, iar Dumnezeu i-a binecuvantat si cu o fetita. Catalin Crisan parea ca si-a gasit din nou linistea, dupa divortul de prima sa sotie, Lucia Bubulac.
Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre Catalin Crisan si ce-a de-a doua sotie a sa Alina, cert este doar faptul ca s-au separat si urmeaza sa divorteze.

##VIDEO115377##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.