Soc in lumea mondena: Costin Marculescu a murit! Care este cauza mortii

Autor: B.M.
Actualizat: 11 iun 2020, 03:01
Costin Marculescu

Costin Marculescu a murit la varsta de doar 50 de ani. Cauza mortii: Costin Marculescu a fost gasit mort in propria casa din cartierul Dristor, Bucuresti.

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in cursul zilei de miercuri seara dupa ce vecinii si-au dat seama ca acesta nu mai iesise din casa de cateva zile.

Un apel la serviciul de urgenta 112 a trimis pompierii si echipajele de politie la fata locului. Oamenii legi au constatat ca actorul Costin Marculescu a murit, gasindu-l decedat in cada din baia apartamentului in care locuia.

Citeste si: Costin Marculescu s-a INSURAT cand nimeni nu mai credea asta! Pana si tatal lui a avut impresia ca nunta e o farsa!

Costin Marculescu a murit: care este cauza mortii

Inca nu se stie cauza oficiala a mortii lui Costin Marculescu insa, potrivit declaratiilor unei foste iubite, actorul avea mari probleme cu inima si chema ambulanta lunar la domiciliul lui, solicitand asistenta medicala.

Potrivit primelor informatii decesul a survenit in urma cu mai multe zile, trupul lui fiind gasit in stare de putrefactie in cada baii din casa in care locuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vecinii au fost alertati si de lipsa de activitate a actorului, care nu mai fusese vazut iesind din casa de cateva zile, dar si de faptul ca din apartamentul lui se auzea latrand cainele pe care il detinea. In plus, pe palierul blocului incepuse sa se simta un miros greu de suportat.

Citeste si: Costin Marculescu s-a sinucis? Marturii cutremuratoare: ce probleme grave avea actorul

Citeste si: Costin Marculescu, in pragul sinuciderii! "Ma pot considera un campion al ghinioanelor"

Costin Marculescu a murit. Cauza mortii: ce spune Mara Banica

Potrivit unor surse din anturajul lui Costin Marculescu, ultima persoana cu care ar fi vorbit actorul a fost buna lui prietena, Mara Banica. Discutia dintre cei doi ar fi avut loc in urma cu aproximativ o saptamana.

Citeste si: Costin Mărculescu a murit sărac și plin de datorii! Fusese executat silit de bancă

Costin Marculescu a murit! Cine a fost Costin Marculescu

Costin Marculescu a debutat in televiziune la varsta de doar 15 ani, in anul 1984, iar de atunci a fost o prezenta constanta n showbizul romanesc. S-a lansat si in actorie, in anul 1985, cand a jucat in primul lui film: "Al patrulea gard langa debarcader".

Apogeul carierei de actor a fost in anul 1986, cand a jucat in celebrul film "Liceenii", alaturi de nume mari precum Stefan Banica Jr., Oana Sarbu sau Mihai Constantin.

Costin Marculescu a avut o cariera si in muzica, lansand sapte clipuri muzicale care au fost difuzate intens de posturile de specialitate.