SOC in lumea mondena! O super vedeta de la noi DIVORTEAZA! Afla aici toate detaliile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:13

Cantaretul, in varsta de 46 de ani, a anuntat pe Facebook ca nu mai formeaza un cuplu cu cea care in 2011 i-a devenit sotie si in urma cu aproximativ un an i-a daruit un copil.

Catalin Crisan si Alina, fosta Cupsa, s-au casatorit in iunie 2011. Relatia lor de dragoste a inceput in 2010, chiar de Revelion. Cantaretul dezvaluia atunci ca s-a indragostit nebuneste de Alina, care este de profesie medic. In decembrie 2012, cei doi deveneau parintii unei fetite de nota 10.

Din pacate, casnicia lor nu a durat pana la adanci batraneti. Catalin Crisan a anuntat in aceasta seara, pe o retea de socializare, ca s-a separat de Alina de anul trecut din luna noiembrie.

"Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. Atit ea cit si eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despartirii noastre si rog presa sa nu insiste. Este un divort de comun acord, suntem tutori comuni si vom avea amindoi grija de cea mica", a scris Catalin Crisan pe Facebook.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.