Soc in lumea muzicii populare din Romania: o celebra cantareata, in stare grava dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier violent! Sotul ei a murit pe loc

Autor: Bogdan Mihai

Tragedie in lumea muzicii populare din Romania: o celebra cantareata a fost implicata intr-un grav accident rutier.

Este vorba despre Liliana Savu Badea, care se afla in prezent in stare grava la spital. Aceasta se intorcea din Germania impreuna cu sotul ei.

Accidentul s-a produs in Ungaria si a fost unul extrem de violent. Din pacate sotul cantaretei, Liviu Badea, a murit pe loc.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs accidentul. Familia Lilianei Savu Badea a plecat deja spre Ungaria pentru a fi alaturi de artista si pentru a initia procedurile de repatriere a sotului acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi aveau o fiica, pe nume Camelia.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.