Șoc în showbizul românesc! Vedetă, implicată în accident rutier. Primele imagini cu mașina făcută praf

Autor: Raluca Vitu

Lino Golden este în momentul de față unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară.

Tânărul, pe lângă pasiune apentru cântat, mai are o slăbiciune și pentru mașinile puternice, de lux. Din păcate, nu a putut să se bucure prea mult timp de ultima achizitie, un bolid de lux, de câteza zeci bune de mii de euro.Din cauza excesului de zel și a neatenției la volan, Lino a avut un accident de mașină.

Citeste si: [Video] Dezvaluirile INCENDIARE ale Antoniei! Cand a facut prima data dragoste."Aia e! Judecati-ma..."

Tânărul a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare, spunând că nu este nimic grav, dar s-a accidentat ușor la picior.

Lino este cel mai bun prieten al lui Mario Fresh. Mario i-a lasat si un comentariu la postare in care i-a spus ca ''Nu e panica!'' si ca ''se repara''.

Iată mașina după accident:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu s-a întâmplat nimic grav. Am pus o frână mai gravă şi ne-am oprit forţat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Eu am zburat pe acolo, m-am lovit, mă rog, în fine, am dat cu picioarele de metalele dintre banchete”, a anunțat Lino pe rețelele de socializare.

Pe numele real Radu Cârstea, Lino Golden, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.