SOC intr-o familie: O tanara si-a inscenat rapirea pentru a obtine bani de la parinti! Vezi in VIDEO cum s-a terminat totul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:50

In editia din data de 12 aprilie a emisiunii "Pe banii parintilor", Ernest a ajutat o familie sa afle adevarul despre fiica lor, care in disperarea de a face rost de mai multi bani si-a inscenat rapirea.

Astfel, Ernest impreuna cu echipa emisiunii "Pe banii parintilor" au dezlegat misterul:" Te avem filmat in camera de hotel, unde noi avem microfoane acolo si te avem pe tine filmat in momentul in care planificati totul", a spus prezentatorul catre presupusul rapitor.

 

"Noi nu dormim, noi nu mancam de grija ta si tu distrezi", a spus mama catre fiica ei. Tanara i-a reprosat femeii ca este interesata numai de bani si ca nu-i pasa de ea, timp in care mama a negat vehement aceste acuzatii.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cum s-a terminat confruntarea? Puteti afla din materialul video de mai sus!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.