Soc la Bollywood! Salman Khan e in pericol sa ajunga la inchisoare pentru cinci ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:22

Stirea aceasta poate s-o doboare pe Iulia Vantur! Parca nu era de ajuns ca Salman Khan asteapta un copil de la alta femeie, acum actorul e in pericol sa ajunga la inchisoare pentru cinci ani.

A iesit cu ochii in lacrimi de la procesul in care este acuzat de omucidere. Degeaba mama vestitului actor de la Bollywood il imbratiseaza! Lui Salman Khan i s-au inecat toate corabile! Iese din sala de judecata cu nasul rosu de parca ar fi plans cand a aflat crunta sentinta.

Pe cat de mare e prietenia lui cu frumoasa Iulia Vintur, pe atat e de neasteptata e vestea condamnarii.

Tribunalul din Mumbai a decis: e vinovat de omucidere.

Procurorii l-au acuzat ca a lovit cu masina un grup de persoane fara adapost si a ucis un barbat! Vedeta de la Bollywood a fugit de la locul accidentului.

Salman Khan a negat tot timpul ca el s-ar fi aflat la volan. Ba chiar a adus si un certificat medical ca sufera cu inima.
Ani de zile a dat vina pe soferul sau.

Luna trecuta, acesta a marturisit adevarul. Mai mult, s-a dovedit ca actorul era baut in momentul accidentului.


Salman Khan se afla acum in custodia Politiei. Poate face, totusi, recurs. Si n-ar fi singura veste neasteptata pentru Iulia Vintur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici bine nu i-au

trecut palpitatiile de cand se zvonea ca Salman ar urma sa devina tata. Iar gurile rele vorbeau ca mama e nimeni alta decat actrita de filme pentru adulti, Sunny Leone.  Despre cei doi s-ar spus ca ar fi avut o relatie extraconjugala. Informatia, insa, nu a fost confirmata.

Oare ce este in sufletul romancei noastre cand vestile proaste vin una dupa alta, unde mai sunt zilele bune cand Salman isi petrecea timpul la ea in apartament si pleca incarcat cu multe sacose pline de bunatati gatite chiar de Iulia Vantur?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.