Soc la “Bravo, ai stil!”. Decizia telespectatorilor, dupa Gala de aseara: Bianca este eliminata din competitie

Autor: Daniela Iliuta

Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” a fost incarcata de momente dramatice, Bianca, una dintre cele mai puternice concurente ale acestui sezon a fost eliminata din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

La duel, alaturi de aceasta s-au aflat Nadina si Cristina, insa Bianca a pierdut batalia voturilor, in fata Cristinei, cea din urma avand un procentaj mult mai mare in ceea ce priveste voturile primite.

Catalin Botezatu a fost foarte vocal, in momentul in care s-au afisat rezultatele, juratul parasind nervos platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”. Acesta a invocat ca este nedrept ca o concurenta puternica, care a dovedit ca are stil, precum Bianca, sa fie eliminate de Cristina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in Gala de aseara, juratii au avut o decizie dificila de luat: aceea de a alege cine dintre Alina si Mirela sa ramana in contiunuare, in competitie, dupa ce amandurora li s-a dat sansa de a concura din nou la “Bravo, ai stil!”.

Votul a fost in unanimitate, in favoarea Alinei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.