Șoc la Cotroceni! A demisionat! Prima declarație după anunțul bombă

Author: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 15:30

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) a demisionat miercuri din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Ea a ocupat această funcție timp de 3 ani, după ce a fost numită în funcție în august 2016.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a fost junalist la TVR, B1 Tv și Antena 3, potrivit fanatik.ro.

Fosta purtătoare de cuvânt și-a anunțat demisia pe facebook: "Este adevărat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională. Îi mulțumesc președintelui pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult. Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte", a declarat Mădălina Dobrovolschi, fără să spună însă dacă va rămâne în viața politică sau nu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mădălina Dobrovolschi, cunoscută în presă după numele de dinainte de căsătorie (Pușcalău), a fost cea care a moderat la postul B1 Tv duelul electoral dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Fosta prezentatoare s-a căsătorit la începutul anului 2016 cu pilotul TAROM Emilian Dobrovolschi, cel care conduce aeronava prezidențială a lui Klaus Iohannis.

Cei doi s-au întâlnit la începutul anului 2015, când jurnalista făcea un material cu Iohannis.

 

Taguri: