SOC la nunta: TOTI invitatii AU PLECAT dupa ce au vazut ASTA! "Mirii sunt NEBUNI"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:08

Ziua nuntii este poate una dintre cele mai importante din viata unui cuplu, de aceea viitorii miri cauta ca acest moment sa fie cat mai special.

Acesti doi tineri au intrecut insa masura dupa ce au vrut sa iasa din tipare. Nu va ganditi ca si-au ales costumatii trasnite sau ca au avut momente iesite din comun la biserica.

Ce a socat la nunta lor a fost tortul, care era o reprezentare fidela a chipurilor lor, doar ca acestea pareau a fi proaspat taiate, totul fiind desprins parca dintr-un film horror.

Socul a fost atat de mare pentru invitati incat nimeni nu a mancat din el, iar foarte multi au decis sa plece in mmomentul in care au vazut atrocitatea.

Voi ce credeti, au exagerat sau nu? Ati mai fi ramas? Vedeti cum arata tortul in galeria foto de mai jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.