Soc la Puterea dragostei: Cristian Comanici si prietenul lui, Paul, se bat pe Mariana! Fratele Biancai Comanici a invitat-o la...

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 aug 2020, 11:21

Situatie incredibila la Puterea dragostei, acolo unde Cristian Comanici si prietenul lui, Paul, si-o disputa pe Mariana.

Paul tocmai a iesit dintr-o aparenta relatie cu Adriana, el sarutandu-se cu ea, dar incheind prin a spune ca regreta ca a facut acest lucru. Ulterior a iesit un scandal monstru.

De partea cealalta, Cristian Comanici parea sa aiba o relatie cu Ale, insa odata cu plecarea ei din casa acest lucru pare tot mai indepartat.

In emisiunea de astazi Puterea dragostei Cristian Comanici a invitat-o pe Mariana la o discutie in doi, separat de ceilalti concurenti!

Cei doi si-au zambit foarte frumos si pare ca s-a infiripat ceva intre ei! Cristian Comanici va avea, insa, de luptat pentru inima Marianei cu prietenul lui, Paul, care nu pare sa se lase cu una-cu doua. 

"Am 20 de ani, dar mintea de 80", i-a spus Paul Marianei.

Ceilalti au glumit: "Asta nu e ok". "Adica sunt intelept", a punctat el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ale spunea ca vrea sa se intoarca in casa pentru Cristian Comanici!

Ale a parasit neasteptat casa Puterea dragostei, chiar in saptamana in care presupusul ei iubit, Cristian Comanici, a castigat premiul de 1.500 de euro.

Cristian Comanici a zambit atunci cand a aflat ca Ale va parasi Puterea dragostei, iar multi dintre internauti i-au sarit in cap, spunandu-i ca se bucura. El a reactionat imediat, negand ca s-ar fi bucurat.

Ale a spus ca doreste sa se intoarca in casa Puterea dragostei pentru Cristian Comanici, dar doar daca acesta nu isi va face, intre timp, alta relatie.

Avand in vedere ca fratele Biancai pare dispus sa cunoasca alte fete, viitorul lui cu Ale pare, in acest moment, cel putin problematic.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!